Om oss

Jonas Nilsson

Jonas Nilsson

Grundare

Visionär och entreprenör, som genom sitt egna önskemål om att kunna kombinera god och nyttig mat med att få mer tid över till familj och vänner, startade upp Hälsomatlådan med en dröm att kunna erbjuda just detta. Både till sig själv men framförallt till andra. Han driver idag även IT-bolaget Future IT Partner och bidrar med ett enormt kontaktnät och företagsledning.

Joakim Loveng

Joakim Loveng

VD

Joakim brinner för relationer och har hela sitt yrkesverksamma liv arbetat med försäljning och kundvård. De senaste tio åren har han även drivit ett par olika företag med den gemensamma nämnaren träning och hälsa. Dessa erfarenheter i kombination passar utmärkt för Hälsomatlådans filosofi. Joakim ansvarar för våra företags- och eventkunder.

Blaz Nordqvist

Blaz Nordqvist

Kock

Kocken som arbetat i branschen hela sitt liv. En enorm bank av erfarenhet från restaurangköket och brinner för att laga mat, att den är hälsosam ger extra glädje.

Madelene Fridh

Madelene Fridh

Kock & kostrådgivare

Kreativ matlagare som brinner för att förbättra hälsa genom vällagad mat och kostprogram. Driver även företag som erbjuder träning för nyblivna mammor, kostrådgivning och personlig träning.

Daniel Tellford

Daniel Tellford

Styrelseledamot & Delägare

Styrelsemedlem med stort intresse för mat och att driva företag. Som tidigare VD för Eriks Fönsterputs och numera VD för Heberleins i Båstad kommer Daniel med en brinnande entreprenörsanda och ett stort nätverk. Daniel kompletterar företagsledningen med en gedigen erfarenhet från näringslivet.